Referenser

Snyggt och enkelt

Strömstad, Sverige

Snyggt och enkelt

Cedral Lap Wood C05 grå

 

Grå Cedral Lap har använts för husets fasadbeklädnad. Cedral Lap utgör en vacker kontrast till de vita fönstren – i en snygg färgkombination. Fokus har lagts på enkelhet och det stilrena. Den vågräta klädseln ger ett homogent helhetsintryck.

En del av naturen

Smögen, Sverige

Cedral Lap Wood C01 vit

 

Villan här har klätts med vit Cedral Lap. Höga paneler med fasade kanter som ger ett mycket högt utseende. Cedral Lap är den perfekta beklädnaden till nybyggen – den vågräta klädseln ger ett homogent helhetsintryck. Cedral Lap är också det perfekta valet för en underhållsfri beklädnad.

 En del av naturen

Vorbasse Kro

Vorbasse, Danmark

Vorbasse Kro

Cedral Lap Wood C19 antrazit​

 

Till det här projektet föll valet på Cedral Lap för byggnadens beklädnad. Det gjordes mätningar och tillverkades fönsterbänkar i samma vackra antracitfärg som Cedral Lap. Den vågräta beklädnaden med Cedral Lap ger ett homogent helhetsintryck.

En elegant villa

Løsning, Danmark

Cedral Lap Wood C01 vit
Cedral Board CB01 vit och CB50 svart

 

Villan här har klätts med vit Cedral Lap, tillsammans med original aluminiumprofiler till hörn och avslutningar. Till takfoten har man använt vit Cedral Board som levererats i 300 mm bredd. Höga paneler med fasade kanter som ger ett mycket högt utseende. Till underklädseln har man också använt Cedral Board, men i svart.

En elegant villa

Stilrent och elegant

Rockanje, Holland

Stilrent och elegant

Cedral Lap Wood C05 grå

 

Grå Cedral Lap har använts för husets fasadbeklädnad tillsammans med original aluminiumprofiler till hörn och avslutningar. Cedral Lap utgör en vacker kontrast till de vita fönstren – i en snygg färgkombination, som inte behöver underhållas med färg.

En ny generation sommarstugor

Søndervig, Danmark

Cedral Click C50 svart

 

För att skapa stor kontrast till de vita fönstren har man valt Cedral Click som fasadbeklädnad på huset. Fokus har lagts på enkelhet och det stilrena, samt ett vinklat burspråk på vardagsrummet som garanterar ljus från flera riktningar. Cedral Click är den perfekta beklädnaden till nybyggen – den vågräta klädseln ger ett homogent helhetsintryck.

En ny generation sommarstugor

Den enkla fasaden

Vejle, Danmark

Den enkla fasaden

Cedral Board CB50 svart

 

Här har man använt svart Cedral Board för att skapa en homogen och mycket stilren fasad. Byggnaden framstår som en helhet – med en snygg yta. En fulländad lösning som ger huset en perfekt finish. Cedral Board är det perfekta valet för en underhållsfri beklädnad.